Hva er ungLeder Norge?

UngLeder Norge er et lederutviklingskonsept laget av NLM ung. Det er laget filmer med undervisning og opplegg for gruppesamlinger til de ulike temaene.

Velkommen til ungLeder Norge!

UngLeder Norge er et lederutviklingsopplegg utviklet for å bygge unge kristne ledere som vil gå inn i lederoppgaver i kirke og samfunn i dag og i framtiden. Opplegget legger opp til karakterbygging av unge mennesker, og tar innover seg at god lederutvikling skjer over tid, i tillitsrelasjoner og i et samspill mellom erfaring, refleksjon, øving og kunnskapsøkning.

Ledertreningsopplegget ungLeder Norge er utviklet av NLM ung, som en gratisressurs til alle kristne organisasjoner og menigheter. Det koster ingenting å bruke selve opplegget, men alle som ønsker å gå i gang med ledertrening av en gruppe unge må gjennom en opplæringsdag i samarbeid med NLM ung.

Hva er så lederutvikling? Det handler om at man begynner å leve annerledes, ikke bare tenke annerledes eller få andre holdninger.
Sagt på en annen, litt  mer akademisk måte: Lederutvikling er varig endring av atferd!

 

Deltaker

Alt du trenger ligger tilgjengelig for deg på nettsiden, og du trenger ikke å registrere deg som bruker. Se gjerne en film eller to, og sjekk ut alle fordypningsartiklene som er laget til de forskjellige temaene om du er interessert.

Ledertrener

Start med å registrere deg som bruker og logg deg inn. Da får du tilgang til alt av materiale du trenger. Gå til Hvordan starte opp?, der ligger mange aktuelle dokumenter som er laget som en hjelp til deg.

 

Les personvernerklæringen for ungleder.no her